Web Analytics Made Easy - Statcounter

امسال استان یزد میزبان برگزاری جشنواره منطقه‌ای اختراعات و ابتکارات رویش شده و مخترعان از همه استان‌های کشور به ویژه استان‌های یزد، اصفهان، چهار محال و بختیاری، مرکزی و قم می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند .

«مصطفی شاه‌نظری» رییس بنیاد نخبگان استان یزد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به فراخوان جشنواره اختراعات و ابتکارات رویش کشور، عنوان کرد: بنا بر پهنه‌بندی صورت گرفته در بنیاد ملی نخبگان، استان‌های یزد، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، مرکزی و قم یک پهنه را تشکیل داده و هر سال یکی از این استان‌ها جشنواره رویش را به منظور شناسایی و پشتیبانی از اختراعات برگزیده در پهنه برگزار می‌کنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد شرایط اعضای شرکت‌کننده، گفت: اختراع‌هایی که بیش از سه سال از تاریخ ثبت آنها در اداره ثبت اسناد و املاک کشور نگذشته باشد، می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند که پس از ارزیابی اولیه به صورت حضوری نمونه اولیه محصول خود را ارائه خواهند داد .

رییس بنیاد نخبگان استان در مورد معیارهای ارزشیابی اختراعات، تصریح کرد: علاوه بر مبانی علمی و فناورانه اختراع، میزان تازگی و طول عمر فناوری، کاربردی بودن و قابلیت تجاری سازی و ارزش افزوده اقتصادی از مهمترین شاخص‌های ارزیابی اختراع است .

شاه‌نظری درمورد تسهیلات مربوط به اختراعات برگزیده، افزود: اختراعاتی که در این جشنواره برگزیده شوند به عنوان اختراع سطح سه محسوب شده و جایزه نقدی تا سقف 1.5 میلیون تومان به آنها تعلق می‌گیرد. همچنین تسهیلات مالی تا سقف 100 میلیون ریال به منظور تأسیس شرکت در زمینه اختراع، کسب مجوز و استانداردها و نیز تدوین نسخه تجاری‌سازی جهت تکمیل  اختراع در اختیار آنان قرار می‌گیرد .

وی ادامه داد: کسانی که اختراعشان برگزیده می‌شود می‌توانند از امتیاز آن جهت بهره‌مندی از سایر تسهیلات بنیاد از جمله جوایز تحصیلی دانشجویان صاحب استعداد برتر، دانش آموختگان برتر دانشگاهی و نیز نظام وظیفه تخصصی استفاده کنند .

رییس بنیاد نخبگان استان در مورد اختراعات سطح دو، اظهار کرد: مخترعینی که بتوانند شرکتی در راستای تولید صنعتی اختراع خود راه‌اندازی کرده و مسیر توانمندسازی را با موفقیت طی کنند به عنوان مخترع سطح دو شناخته شده و از جایزه نقدی تا سقف سه میلیون تومان بهره‌مند می‌شوند. همچنین می‌توانند تسهیلات مالی تا مبلغ 100 میلیون تومان نیز دریافت کنند.

وی ادامه داد: البته این برگزیدگان از امتیاز سایر تسهیلات بنیاد نخبگان نیز می توانند استفاده کنند .

شاه‌نظری با اشاره به اختراع‌های سطح یک، افزود: مخترعانی که موفق به تأسیس شرکت دانش‌بنیان بر مبنای اختراع سطح دو شده و محصول خود را علاوه بر امتیاز سایر تسهیلات بنیاد نخبگان نیز تجاری‌سازی و تولید کنند از جایزه نقدی تا سقف پنج میلیون تومان بهره‌مند می‌شوند و می‌توانند از تسهیلات 500 میلیون تومانی استفاده کنند.

گفتنی است که امسال استان یزد میزبان برگزاری این جشنواره است و مخترعانی که واجد شرایط شرکت در این جشنواره هستند تا چهارم آذر ماه فرصت دارند تا با مراجعه به آدرس اینترنتی yazd.bmn.ir برای ثبت نام اقدام کنند .

لازم به ذکر است که این جشنواره در 22 و 23 آذر ماه در دانشگاه یزد برگزار می‌شود .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۶۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  خواجه‌ای گفت: در حال حاضر میزان مقاوم سازی واحد‌های مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستا‌ها را افزایش داده است و همین مسئله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستا‌های استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان گفت: سعی ما براین است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستا‌ها و ارائه تعریف جدید از روستا‌ها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کرده و بنیاد مسکن نیز براساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستا‌ها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

خواجه‌ای ادامه داد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

دیگر خبرها

  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • محلات میزبان جشنواره منطقه‌ای تئاتر خیابانی
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • بنیاد ملی نخبگان درگذشت اسماعیل نصراللهی را تسلیت گفت
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت ناباورانه نخبه‌ علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه‌ علمی کشور