Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@01:18:10 GMT

یزد| بنیاد نخبگان از ظرفیت‌های خیران استفاده کند

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۵۲۰۳۲

یزد| بنیاد نخبگان از ظرفیت‌های خیران استفاده کند

رئیس سابق بنیاد نخبگان استان یزد با اشاره به اینکه زمینه اثرگذاری نخبگان در جامعه فراهم نشده است گفت: بنیاد نخبگان از ظرفیت‌های خیرین در جهت حمایت از مستعدین استفاده کند. ۱۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۴ استانها یزد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، مصطفی شاه نظری صبح امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس بنیاد نخبگان استان یزد که با حضور مسئولان و نخبگان استان در این مرکز برگزار شد با اشاره به اینکه اگر بنیاد نخبگان جایگاه خود را بتواند پیدا کند قطعاً جایگاه بنیادی برای کشور است اظهار داشت: اگر سه مأموریت، شناسایی و جذب نخبگان، هدایت و توانمندسازی و یا توانمند افزایی و همچنین فراهم کردن زمینه اثرگذاری نخبگان در جامعه به وجود آید بدون شک این بنیاد اثرگذاری بسیار بیشتری در کشور خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سابق بنیاد نخبگان استان یزد با بیان اینکه زمینه اثرگذاری نخبگان در جامعه مغفول مانده است تصریح کرد: در حوزه‌های دیگر فعالیت‌های خوبی در کشور صورت گرفته ولی اگر زمینه اثرگذاری نخبگان در جامعه فراهم شود موفقیت‌های چشمگیر دیگری را نیز می‌توانستیم در کشور مشاهده کنیم.

وی تصریح کرد: فراهم کردن زمینه اثرگذاری نخبگان در کشور نیازمند حمایت همه بخش‌های جامعه است زیرا بسیار حساس و بنیادی است.

شاه نظری به اهمیت همکاری بین بخشی در جامعه اشاره و خاطرنشان کرد: هم افزایی بین دانشگاه، پارک علم و فناوری و بنیاد نخبگان می‌تواند اتفاقات خوبی را در هر استان رقم بزند که در استان یزد این مسئله به خوبی مشاهده شد.

رئیس سابق بنیاد نخبگان استان یزد با اشاره به اهداف و برخی از فعالیت‌هایی که در سال‌های گذشته در بنیاد نخبگان استان صورت گرفته گفت: در سال‌های گذشته سعی داشتیم که با کمک همکاران خوب خود در بنیاد نخبگان در چارچوب مأموریت‌های این سازمان فعالیت و اجرای آئین‌نامه‌های شناسایی و پشتیبانی از نخبگان و مستعدین را نیز در دستور کاری خود قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه بنیاد نخبگان یک نهاد چند وجهی است اضافه کرد: بنیاد نخبگان یزد در کنار فعالیت‌های علمی و پژوهشی در زمینه‌های فرهنگی با توجه به شرایط بومی استان یزد نیز فعالیت‌هایی داشته است.

شاه نظری در پایان به فعالیت‌های خوب خیرین در استان یزد اشاره و عنوان کرد: در این سال‌ها در بنیاد نخبگان یزد نسبت به ظرفیت خیرین کمتر توجه شد که ان‌شاءالله در آینده شاهد همکاری خوب خیرین با بنیاد نخبگان استان یزد باشیم که بتوانند در راستای حمایت از مستعدین و نخبگان استان بتوان قدم بردارند.

انتهای پیام/ ت

R41376/P1336/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۲۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین اکبری صبح سه شنبه در جشن شکر گذاری برداشت گل محمدی که همزمان با روز ملی گل و گلاب برگزار شد، اظهار کرد: شاید بسیاری از ما که از ظرفیت‌های خراسان جنوبی اطلاع کافی نداریم برای بهره مندی از فضای زیبای گلستان‌های گل محمدی به کاشان و یا برخی مناطق کرمان برویم در حالی که در استان خود ما چنین فضاهایی در مناطقی چون دشت مختاران و سربیشه وجود دارد.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: البته باید به این نکته توجه داشت که کشت و برداشت گل محمدی به صورت انبوه در استان ما تقریباً نوپا است و با رشد و ارتقا و معرفی به عنوان یک ظرفیت گردشگری نیز می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

اکبری با بیان اینکه برداشت گل محمدی زمینه اشتغال زایی برای کارگران منطقه را نیز فراهم کرده است، ادامه داد: اگر می‌خواهیم از گلستان‌های گل محمدی به عنوان فرصتی برای جذب گردشگر استفاده کنیم باید در گام اول با همکاری رسانه‌ها این ظرفیت‌ها را معرفی کنیم.

وی یادآور شد: تعیین روزی به عنوان روز ملی گل و گلاب یک اتفاق بسیار خوب برای معرفی پتانسیل‌هایی است که در این زمینه در کشور و خراسان جنوبی داریم.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه تعاون روستایی خرید توافقی گل محمدی را انجام می‌دهد، یادآور شد: برداشت ما بر این است که در سال‌های آتی اتفاقات شیرین‌تری در این حوزه رخ خواهد داد.

اکبری افزود: هر چه قدر تلاش کنیم که گل محمدی تبدیل به فرآورده شود، سودی بیشتر برای کشاورز و تولید کننده ما به همراه خواهد داشت.

کد خبر 6099320

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!