Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه و مدیریت بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه متأسفانه در نظام اداری کشور جایگاهی برای نخبگان تعریف نشده است افزود: نخبگان می‌توانند در بازگشت اعتماد مردم به مسئولان نقش مؤثری ایفا کنند. ۱۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۴ استانها یزد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمد صالح ترکستانی در مراسم تودیع و معارفه رئیس بنیاد نخبگان استان یزد که با حضور مسئولان و نخبگان استان در این مرکز برگزار شد اظهار داشت: عدم نخبه باوری توسط مسئولان در کشور بارها و بارها از طرف مقام معظم رهبری و رئسای جمهور از گذشته تا کنون در کشور مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه و مدیریت بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه در سپهر نظام اداری جایگاهی برای نخبگان تعریف نشده است تصریح کرد: بخش عرضه و تقاضا در بخش‌های نخبگانی هم خوانی ندارد و در نظامی که معیار انتخاب مدیر عملکرد نباشد و یا عملکرد در درجه اول نباشد آن نظام به سمت سیاسی بازی حرکت می‌کند و به سمت نخبگانی حرکت نخواهد کرد.

وی با اشاره به مشکل نظام اداری کشور عنوان کرد: این مشکل به دست نخبگان حل می‌شود ولی این مسئله در حالی امکان‌پذیر است که به خوبی از ظرفیت این نخبگان استفاده شود.

ترکستانی با بیان اینکه شرایط کشور هم اکنون شرایط ویژه است که نخبگان می‌تواند در این زمان حساس ظرفیت‌های خود را بروز دهند اضافه کرد: در گذشته نخبگان زینت مجالس بودند و از آنها استفاده ابزاری می‌شد اما با توجه به تنگناهای کشور، آنها می‌توانند ظرفیت‌ها و توانایی‌های خود را به نمایش بگذارند.

معاون توسعه و مدیریت بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه در بسیاری از موارد، سیستم انتخاب نخبگان درست نبوده است زیرا تجربه‌ای در این زمینه وجود نداشته است گفت: باید معیار‌های انتخاب را تغییر و به جایی برسیم که در انتخاب افراد نسبت به همه موارد توجه شود و فقط به برخی از نکات و خصوصیات افراد در هر عرصه‌ای توجه نشود.

وی با تأکید بر اینکه در بنیاد باید به شکلی عمل کرد که بتوان نخبگان را به مناطق خود بازگرداندند افزود: از طریق مالی نمی‌توان نخبگان را حفظ کرد و نمی‌توان با برندهای مالی که هزینه‌های گزاف می‌کنند مقابله کرد.

ترکستانی استان یزد را یکی از استان‌های کلیدی بنیاد ملی نخبگان معرفی کرد و گفت: این استان ظرفیت‌های علمی بسیار خوبی در کشور دارد که باید از این ظرفیت و پتانسیل به خوبی بهره برد.

معاون توسعه و مدیریت بنیاد ملی نخبگان در پایان با بیان اینکه باید با مردم حرف بزنیم زیرا اعتماد آنها نسبت به مسئولان در کشور از بین رفته است اظهار داشت: در گذشته این مسئله وجود نداشت زیرا مسئولان ابتدا عمل کننده بودند و سپس مردم اقدام به عمل می‌کردند باید تلاش شود که این اعتماد مردم به مسئولان بازگردد که نقش نخبگان در این زمینه بسیار مؤثر است.

انتهای پیام/ ت

R41376/P1336/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۷۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ماما در برنامه سلامت خانواده تعریف شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فرشیدی، در مراسم روز جهانی ماما که در سالن هتل قلب بیمارستان شهید رجایی برگزار شد، افزود: حمایت از خانواده و اجرای قوانین جوانی جمعیت، برگزاری دوره‌های آموزشی منشور کرامت بارداری، برگزاری دوره‌های آموزشی هادیان زندگی و تربیت مربی در راستای حفظ حیات جنین، ازدواج به هنگام و تشویق به فرزندآوری از اقدامات انجام شده در حوزه مامایی است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: ماماها در زمینه مشاوره فرزندآوری، سلامت دختران، ارتقای سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، نقش بی بدیل دارند و در این زمینه ارائه مراقبت‌های حضوری و غیرحضوری به مادران و برگزاری جلسات مجازی برای مادران باردار نیز انجام می‌شود.

وی، مراقبت و بررسی تکامل و رشد کودکان را از دیگر اقدامات ماماها در کشور دانست و افزود: آموزش پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز، غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان سینه و بررسی تاریخچه باروری از جمله دیگر اقدامات وزارت بهداشت با محوریت ماماها است.

فرشیدی گفت: آموزش حین ازدواج، مشاوره‌های فرزندآوری، همچنین آموزش‌های غربالگری تشخیص زودرس ناباروری از جمله اقدامات ماماها در سراسر کشور است.

وی با بیان اینکه ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده نقش دارند، اظهار کرد: خدمات بارداری و غیربارداری تحت پوشش بیمه قرار گرفته است، زیرا این قشر نقش بی بدیلی در ارتقای سلامت دختران، زنان و مادران خواهند داشت.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: در سراسر کشور بیش از ۲۰ هزار ماما مشغول به فعالیت هستند و نقش آنها در موضوع سلامت خانواده نیز تعریف شده است.

فرشیدی در پایان تاکید کرد: باید به فرهنگ جوانی جمعیت و خانواده توجه ویژه‌تری شود و در این راستا، ماماها نقش مهم و کلیدی در حوزه جوانی جمعیت دارند.

کد خبر 6099747 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • نقش ماما در برنامه سلامت خانواده تعریف شده است
  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • حل مسائل نرم افزاری و سخت افزاری هرمز اولویت مدیران دولتی است
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت