Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مهدی کلانتر رئیس بنیاد نخبگان استان یزد در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد گفت: رهبر معظم انقلاب در سفر خود در سال ۱۳۸۶ به یزد فرمودند: یزد یک منطقه نخبه خیز است و نخبگان این منطقه، این استان و این شهر به نسبت خیلی بیشتر از مناطق دیگر کشورند که در راستای فرمایش ایشان در سال ۱۳۸۷ اولین بنیاد استانی نخبگان کشور در یزد تاسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه تعداد نخبگان استان بزد نسبت به جمعیت خود در کشور سرآمد است، ادامه داد: همزمان با اولین سالگرد ورود رهبر معظم انقلاب به استان یزد در تاریخ ۱۲ دی ماه ۱۳۸۷ اولین بنیاد استانی نخبگان در یزد تاسیس شد که این بنیاد پس از ۱۰ سال فعالیت حدود ۷۰۰ نفر از مستعدان برتر یزدی را تحت حمایت قرار داده و رتبه دوم کشوری را در نخبه پروری کسب کرده است.

رئیس بنیاد نخبگان استان یزد با اشاره به مراحل جذب و پرورش نخبگان در این مرکز، بیان کرد: استعداد یابی نخبگان از سطح دانش آموزی شروع می‌شود و سپس با توانمند سازی در دانشگاه‌ها و با ارائه تسهیلات آن‌ها را برای مرحله آخر که فرهیختگی و تاثیر گذاری در جامعه است آماده می‌کنیم.

کلانتر از سوق کشور به سمت اقتصاد دانش بنیان خبرداد و تصریح کرد: شرکت‌های دانش بنیان نیازمند تکنولوژی و درنتیجه نیروی انسانی است که در این مسیر کار ما نخبه پروری و وصل کردن آن‌ها به این شرکت‌ها است.

وی به برگزاری جشنواره‌های منطقه‌ای اختراعات بنیاد ملی نخبگان به میزبانی یزد در سال‌های ۹۰ و ۹۶ اشاره کرد و گفت: هر ساله جشنواره اختراعات به صورت منطقه‌ای بین چند استان و در یکی از استان‌ها برگزار می‌شود که با ارزیابی تیم داوران بنیاد نخبگان به برگزیدگان جایزه نقدی پرداخت می‌کند.

کلانتر افزود:رسالت بنیاد نخبگان شناسایی، جذب و هدایت نخبگان است که ما از اهل رسانه درخواست می‌کنیم تا در مسیر نخبه پروری یاریگر ما باشند.

رئیس بنیاد نخبگان استان یزد ایجاد زمینه مشارکت نخبگان در حوزه‌های تصمیم سازی استان از طریق تشکیل کارگروه‌های متعدد نخبگان و استفاده از نظرات آنان، برگزاری نشست‌های توجیهی آیین نامه‌ها و تسهیلات بنیاد ملی نخبگان برای دانشجویان، برگزاری تور‌های فناورانه برای نخبگان و بازدید از مراکز علمی-تحقیقاتی-صنعتی و فرهنگی، مشارکت در برگزاری هفته پژوهش و فناوری در استان، برگزاری نشست صمیمانه استعداد‌های برتر یزدی با استاندار یزد و ... را از برخی برنامه‌های بنیاد نخبگان استان یزد دانست.


انتهای پیام/ ا

حدود ۷۰۰ نفر از مستعدان برتر یزدی تحت حمایت بنیادنخبگان هستند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی مخترعین ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۴۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»

به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی اکبر موسوی با اشاره به برگزاری جشنواره روایان غدیر اظهار کرد: به همت کانون استان قزوین در اردیبهشت ۱۴۰۳ دومین فراخوان جشنواره استانی راویان غدیر با موضوع مدح و منقبت حضرت علی (ع) و واقعه تاریخی غدیر منتشر شد.

وی با اشاره به قالب آثار ارسالی اظهار کرد: قالب آثار این جشنواره مداحی، شعرخوانی و سرود است و دو گروه سنی ۷ تا ۱۲ و ۱۳ تا ۱۷ سال مخاطب آن هستند.

وی افزود: مهلت ارسال آثار تا ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ تعیین شده و زمان برگزاری آئین اختتامیه چهارم تیر خواهد بود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین آشنایی کودکان و نوجوانان با شخصیت و فضائل حضرت علی (ع)، فرهنگ عمیق و اهداف واقعه غدیرخم، ترویج فرهنگ علوی و تولید آثار در این زمینه از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی تاکید کرد: علاقه‌مندان می‌توانند فیلم آثار خود را در پیام‌رسان شاد با شماره ۰۹۹۱۹۷۲۷۵۱۳ ارسال کنند.

موسوی با اشاره به شرایط ارسال اثر به این جشنواره تاکید کرد: مدت زمان فیلم حداقل سه و حداکثر پنج دقیقه باشد و مشخصات فردی در آن قید شود، فیلم‌برداری به صورت افقی، در نمای باز و بدون حرکت دوربین انجام شود.

وی با بیان اینکه آثار با فرمت mp۴ و حداکثر حجم ۱۶ مگابایت باشد، اضافه کرد: در بخش شعرخوانی شرکت کنندگان می‌توانند آثار شاعران مطرح کشور را به صورت دکلمه اجرا و برای جشنواره بفرستند، در این بخش شرکت کنندگان باید اثر را از حفظ داشته باشند.

وی در پایان یادآور شد: اجرای سرود باید به صورت زنده، در گروه‌های جداگانه دختر و پسر حداکثر با ۱۵ نفر انجام شود و حضور از هر دو پایه سنی در گروه سرود امکان‌پذیر است.

کد خبر 6096853

دیگر خبرها

  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • البرز با ۲۱۴ میلیون تردد دومین استان پرتردد کشور شد
  • برگزاری سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا
  • البرز رتبه دوم تردد بین استانی در کشور را کسب کرد
  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تصاویری از نخبه مازندرانی در دیدار با رهبر انقلاب + ویدئو | رتبه ۲۵ کنکور در حادثه گازگرفتگی درگذشت
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی مازندران در ساری 
  • تسلیت استاندار مازندران درپی درگذشت نخبه دارنده رتبه ۲۵ کنکور