Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، سیدمهدی کلانتری در نشست خبری با خبرنگاران یزد با اشاره به اینکه عملیاتی کردن سند راهبردی کشور در امور نخبگان یکی از وظایف مهمی است که بر عهده بنیاد نخبگان قرار گرفته اظهار داشت: بنیاد نخبگان استان یزد در راستای تحقق این سند و عملیاتی شدن آن تمام تلاش خود را به کار می‌بندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر اینکه ضرورت دارد از ظرفیت نخبگان استان یزد به بهترین نحو ممکن استفاده شود عنوان کرد: در شرایط فعلی و مشکلاتی که به وجود آمده، استفاده از این ظرفیت بهترین و مهمترین راهکار برای رفع مشکلات است.

کلانتری با بیان اینکه این بنیاد حمایت‌های مختلفی از نخبگان و در راستای بروز و ظهور هرچه بیشتر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های آن‌ها انجام می‌دهد خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۷۰۰ نفر در استان یزد که از جمله مستعدان برتر یزدی هستند تحت حمایت این بنیاد قرار دارند.

رئیس بنیاد نخبگان استان یزد خدمات این بنیاد در ارتباط با نخبگان را گسترده توصیف کرد و افزود: بنیاد نخبگان استان یزد به عنوان اولین بنیاد نخبگان در کشور و همزمان با نخستین سالگرد سفر پرخیر و برکت مقام معظم رهبری به این استان در ۱۲ دی ماه سال ۱۳۸۷ به بهره‌برداری رسید و فعالیت خود را آغاز کرد.

وی با تاکید بر اینکه فعالیت‌های این بنیاد در دو عرصه حمایت از افراد نخبه و افراد مستعد برتر طرح‌ریزی شده گفت: تدوین برنامه‌های فرهنگی و فرهنگ‌ساز از دیگر رسالت‌های تعیین شده برای بنیاد ملی نخبگان در استان یزد است.

کلانتری ادامه داد: تسهیل مسیر نخبه پروری یکی از مهمترین اهداف و رویکرد‌هایی است که در این بنیاد مورد توجه قرار دارد و به طور قطع باید نسبت به این موضوع با جدیت هرچه بیشتر حرکت داشته باشیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان استان یزد خاطرنشان کرد: برپایی کارگاه‌های توانمندسازی و مهارت‌آموزی یکی دیگر از اقداماتی است که در این بنیاد و با رویکرد توسعه زیست بوم کارآفرینی و اشتغال‌زایی انجام می‌شود.

وی افزود: توانمندسازی در سطح دانشگاه و ایجاد زمینه تاثیرگذاری در سطح استان و کشور و همچنین استعداد یابی در سطح دانش آموزان هم از دیگر مواردی است که در راستای حمایت از نخبگان و افراد مستعد برتر در استان یزد انجام می‌شود.

کلانتری استان یزد را یکی از استان‌های با ظرفیت بسیار بالای نخبگان در عرصه‌های مختلف دانست و عنوان کرد: در صورتی که توجه ویژه‌ای به این نخبگان صورت گیرد، قطعا در آینده می‌توانیم شاهد بالندگی و پیشرفت هرچه بیشتر کشور با استفاده از ظرفیت این افراد باشیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان استان یزد خاطرنشان کرد: اجرای طرح دوست علمی با هدف ارائه آموزش‌های لازم به دانش‌آموزان مناطق کم برخوردار و محروم، انجام بازدید‌های تخصصی و فرهنگی متناسب با رشته و علاقه اجتماع نخبگان و برگزاری نکوداشت سرآمدارن ایرانی، از جمله اقدامات انجام شده بنیاد ملی نخبگان در حوزه فرهنگی و فرهنگ‌ساز است. انتهای پیام/د 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۹۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی بر استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته استان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از استانداری خراسان‌جنوبی، مهدی جعفری، امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت _ در دیدار نمایندگان بنیاد علوی در استان، اظهار کرد: یکی از هدف‌گذاری‌های صورت گرفته برای سال‌جاری، هدایت منابع و تسهیلات نهادهای حمایتی در راستای ایجاد اشتغال و درآمد پایدار از طریق تکمیل زنجیره‌های ارزش استان است.

وی با اشاره به خدمات بنیاد علوی در خراسان‌جنوبی، متذکر شد: برنامه‌ریزی بنیاد در استان باید در راستای تکمیل زنجیره ارزش ظرفیت‌ها به ویژه در حوزه‌های کشاورزی و مواد معدنی از جمله زرشک، عناب، گوهرسنگ، فولاد و بنتونیت باشد.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: تکمیل زنجیره‌های ارزش و جلوگیری از خام فروشی، اولویت حوزه اقتصادی استان برای سال‌جاری است.

جعفری اضافه کرد: اولویت اصلی در پرداخت تسهیلات هم باید در راستای تکمیل زنجیره‌های ارزش، ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی باشد.

وی در این دیدار بر استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته استان تأکید کرد.

کد خبر 751058

دیگر خبرها

  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • سال گذشته ۶ میزبانی و ۱۴ اعزام برون استانی توسط هیات بدمینتون قم انجام شد
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • فعالسازی ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • ستاد مرکزی راهیان نور از ظرفیت‌های دستگاه‌ها بهره‌مند می‌شود
  • ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس فعال می‌شوند
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت