Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد رئیس بنیاد نخبگان استان یزد از ایجاد دفتر مالکیت فکری بنیاد نخبگان برای اولین بار در یزد خبر داد.

دکتر «سیدمهدی کلانتر» در خصوص تفاهم نامه مربوط به ایجاد دفتر مالکیت فکری بنیاد نخبگان در یزد اظهار کرد: بر اساس این تفاهم، برگزاری دوره‌های آموزشی مالکیت فکری و خانه علم و فناوری، مدیریت مرکز مالکیت فکری بنیاد از قبیل: مشاوره در حوزه‌های مختلف مالکیت فکری، کمک به تدوین اسناد و ثبت دارایی فکری در سطح ملی و بین‌المللی، کمک به فروش دارایی فکری در سطح ملی و بین‌المللی و کمک به حضور در نمایشگاه‌های ملی و بین‌المللی در بنیاد اجرا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، برگزاری دوره‌های آموزشی در راستای موضوع تفاهم‌نامه ارائه مشاوره‌های لازم به مخاطبین بنیاد در راستای موضوع تفاهم‌نامه، برگزاری نشست‌های معرفی خدمات و نوع فعالیت‌های خود به مخاطبین بنیاد، آموزش، نظارت و بکارگیری نیروی سرباز در اختیار مستقر در بنیاد و بکارگیری نیروی انسانی متعهد و خبره در مرکز از تعهدات این مرکز خواهد بود.

رئیس بنیاد نخبگان استان در خصوص تعهدات این بنیاد تصریح کرد: صدور گواهینامه برای دوره‌های آموزشی، تامین فضای فیزیکی جهت برگزاری دوره‌ها و نشست‌های مرکز و ایجاد تسهیلات لازم به منظور بهره ‌برداری آموزشی مخاطبین، از جمله تعهدات این بنیاد است.

گفتنی است؛ این تفاهم نامه در راستای تحقق سیاست‌ها و اهداف دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در توسعه اقتصادی و نیل به اهداف متعالی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله و اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی منعقد شده است.

البته از دیگر اهداف انعقاد این تفاهم‌نامه، شناسایی، هدایت، حمایت مادی و معنوی نخبگان، جذب، حفظ و به کارگیری و پشتیبانی از آنان و تجاری­سازی فناوری­ برای ارتقای تولید علم و توسعه علمی و متوازن کشور و احراز جایگاه برتر علمی، فناوری و اقتصادی در منطقه است.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بنیاد نخبگان استان یزد، با توجه به اینکه در دنیای کنونی، حقوق مالکیت فکری به‌عنوان زیربنای اقتصاد دانایی محور نقش بسیار مهمی را در تجارت به ویژه در حوزه بین‌المللی، انتقال تکنولوژی، سرمایه‌گذاری و روابط اقتصادی، ایفا کرده و موفقیت‌های اقتصادی، تجاری و فناوری شرکت‌ها را تضمین می‌کند، برای حمایت از دارایی فکری نخبگان در ثبت، نگهداشت و فروش آن، تفاهم‌نامه‌ همکاری بین «بنیاد نخبگان استان یزد» و «مرکز فناوری و نوآوری یاران» برای ارائه خدمت در زمینه مالکیت فکری به نخبگان و مستعدان برتر امضا خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی بنیاد نخبگان يزد مالکیت فکری بنیاد نخبگان استان تفاهم نامه بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۰۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند

حجت الاسلام و المسلمین محمود ملکدار در نشست نخبگان حوزه های علمیه اصفهان که به مناسبت پاسداشت مقام معلم برگزار شد با اشاره به شخصیت برجسته شهید مرتضی مطهری(ره) اظهار داشت: در عظمت شهید مطهری(ره) همین بس که حضرت امام(رع) درباره این شخصیت فرمود "حاصل عمر من بود" و این بیان بسیار بالایی است که نشان از عظمت این شهید دارد و نشانگر این است که شهید مطهری برای خدا عمل کرد و آنچه که وظیفه داشت انجام داد و درباره ارزشمندی آثار این شهید والامقام امام فرمود "همه آنها بدون استثنا مفید است".

وی افزود: این گلایه وجود دارد که در سالروز شهادت این شهید می باید نشست های علمی بزرگی برگزار می شد و نظام فکری این شهید به جامعه معرفی می شد و این یکی از نشانه ها آن است که ما نسبت به سرمایه های خود توجه نداریم.

مدیر کل حوزه ریاست مرکز خدمات حوزه‌های علمیه حمایت از جامعه نخبگانی حوزه های علمیه را امری مهم بیان کرد و گفت: امروز وظیفه همه است که این حمایت ها را نسبت به نخبگان حوزه داشته باشند و البته مرکز خدمات حوزه های علمیه در حمایت از جامعه نخبگان عملکردی قابل توجه داشته است.

وی اضافه کرد: اکنون نیز حمایت های خوبی در عرصه های مختلف معیشتی، خانوادگی و علمی در حال انجام است.

حجت الاسلام و المسلمین ملکدار عنوان کرد: در سال ۱۴۰۳ علاوه بر خدماتی که داشتیم چند طرح مهم که جزء زیرساخت های حوزه های علمیه است پیگیری شد از جمله بیمه که اصل آن به تصویب رسید.

وی خاطر نشان کرد: در بخش معیشت نیز امسال تلاش شد جهشی اتفاق بیفتد و هم چنین در طرح ایتام حوزویان تلاش شد بیمه خاصی برای آنها در نظر گرفته شود.

مدیر کل حوزه ریاست مرکز خدمات حوزه‌های با تاکید بر حل مسئله و توجه به نیازهای جامعه توسط نخبگان و برگزیدگان حوزه تصریح کرد: حل مسئله و دیدن نیازها بسیار اهمیت دارد و نخبه فردی است که به سراغ حل مسئله برود و نیازها را بداند.

وی افزود: هم اکنون در حال تهیه طرح و پیش نویس دستورالعملی هستیم تا افرادی که اقدام به حل مسئله و تشخیص نیازهای جامعه می کنند مورد حمایت خاص قرار گیرند و اصل حمایت نیز باید به این افراد تعلق گیرد.

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • فن‌بازار تخصصی معدن گشایش یافت
  • فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد
  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور کلید خورد
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • تقویت قطب‌های فکری و فرهنگی توسط دفتر تبلیغات اسلامی
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان