Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، حجت الاسلام شیخ عباس زارع ‌زاده ظهر امروز در جمع برخی از خبرنگاران استان حاضر و با بیان این‌که دشمنان در عصر امروز به دنبال کم رنگ کردن ارزش‌ها و اهداف انقلاب هستند، اظهار کرد: استکبار جهانی سعی دارد مردم را نسبت به نظام جمهوری اسلامی ایران بی‌اعتماد کند و این مهم رسالت اصحاب رسانه را چند برابر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تبیین دستاوردها و دشمنی‌های استکبار جهانی را یکی از مهمترین وظایف خبرنگاران در قبال انقلاب اسلامی ایران دانست و افزود: دست‌اندرکاران هم باید اصحاب رسانه را در این راستا حمایت کنند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد در ادامه با اشاره به اهمیت برنامه‌های در دستور کار این اداره‌ کل، گفت: اجرای طرح سپاس در قالب انجام ۸۵۰۰ دیدار با خانواده شهدا و جانبازان دفاع مقدس از جمله اقدامات در دستور کار است.

زارع‌زاده تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران در ادارات دولتی را از دیگر اقدامات در دستور کار دانست و بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی در این امر همکاری مطلوبی داشته است.

وی در خصوص مسکن ایثارگران، تصریح کرد: زمین در اختیار ایثارگران گذاشته می شود که ۱۰۰ متر مربع آن از سوی بنیاد شهید واگذار و مابقی را باید با قیمت کارشناسی و منطقه‌ای خریداری کنند.

مدیرکل بنیاد شهد برگزاری کنگره تجلیل از ۲۰ ایثارگران فتح خرمشهر را یکی دیگر از اقدامات در دستور کرا دانست و بیان کرد: ساماندهی گلزار شهدای خلدبرین و تبدیل کردن این مهم به مجتمع فرهنگی، زیارتی استان، از جمله شاخص‌ترین اقدامات مد نظر این اداره کل است.

حجت الاسلام زارع با بیان این‌که ۵۱۹ نفر از نخبگان جامعه ایثارگری کشور به استان یزد اختصاص دارند، تصریح کرد: نخبگان جامعه ایثارگری استان یزد از رشته‌ها و گرایش‌های علمی مختلف هستند.

وی در حوزه دانشگاهی هم خاطرنشان کرد: در حال حاضر بالغ بر ۳۰ نفر از جامعه ایثارگری عضو هیأت علمی دانشگاهای مختلف استان و کشور هستند.

مدیرکل بنیاد شهید یزد برگزاری اردوهای جهادی از دیگر برنامه‌های در دستور کار استان است، گفت: طبق برنامه‌ریزی انجان شده قرار است، شش گروه جهادی پزشکی، آموزشی و فرهنگی از خانواده شهدا و ایثارگران به مناطق محروم کشور و استان یزد اعزام می شوند.

زارع زاده در پایان خاطرنشان کرد: در استان یزد ۵۰۰ دانشجو، پزشک، معلم و مهندس نخبه فعالیت دارند که قرار است در قالب شش گروه جهادی ساماندهی و در فصول تابستان و زمستان به مناطق محروم شمال و جنوب کشور اعزام شوند.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: اردوی جهادی استان یزد بنیاد شهید خانواده شهدا حجت الاسلام زارع زاده جامعه ایثارگری دستور کار استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۰۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات عدم توجه به مشکلات پزشکان در مناطق دورافتاده کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، فرزاد پناهی، در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران در مرکز همایش‌های رازی، افزود: کنگره جامعه جراحان یکی از فراگیرترین و جامع‌ترین کنگره‌های علمی سراسر کشور است که به موضوعات مختلف از جمله "تروم" توجه ویژه دارد.

وی ادامه داد: مرجعیت علمی جراحان در کنگره جامعه جراحان نهفته است و در این کنگره بیش از یکهزار و پانصد نفر ثبت نام و شرکت می‌کنند که ضمن تبادل نظر در خصوص مسائل علمی به تبادل آرا و ثبت نظرات خود خواهند پرداخت.

پناهی گفت: جامعه پزشکی قصد دارد در این زمینه چاره اندیشی کند و ضمن ایجاد سامانه رسیدگی به مصدومان تروما، باید در بیمارستان‌های مرجع کشور نیز نظام ثبت و رسیدگی به این افراد راه اندازی و حاکم شود تا بدین ترتیب به لطف خداوند بالاترین بهره وری با کمترین میزان مرگ و میر را شاهد باشیم.

وی افزود: به عنوان فردی که در گذشته ریاست اورژانس کشور را بر عهده داشتم این معضل را به خوبی می‌شناسم و بدین وسیله ضمن سپاس از پرسنل اورژانس کشور، مسئولین حوزه مدیریت بیمارستانی، سازمان‌ها و ارگان‌های همکار اعلام می‌کنم که با تمهیدات آتی می‌توان وضعیت رسیدگی به مصدومان تروما را بهبود دهیم تا با کاهش پیامدهای مصدومیت حوادث ترافیکی بهترین نتیجه را داشته باشیم.

دبیر انجمن جراحان عمومی ایران گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده، بیشترین صدمات و تروما مربوط به قفسه سینه، شکم و جمجمه است و متأسفانه ضربات مغزی و جمجمه در موتورسواران با درصد بسیار بالایی موجب مرگ آنان می‌شود؛ طبق بررسی‌های انجام شده آسیب شدید جمجمه شایع‌ترین علت مرگ و میر موتورسیکلت سواران است و بر اساس برخی آمارها حدود ۹۰ درصد موارد مرگ موتورسواران در اثر ضربه به جمجمه بوده است.

رئیس اسبق سازمان اورژانس کشور افزود: با رعایت اصول رانندگی و استفاده از کلاه ایمنی درصد قابل توجهی از موارد مرگ بر اثر ضربه شدید به جمجمه و اندام‌های حساس قابل پیشگیری و مدیریت است.

پناهی گفت: با راه اندازی نظام مدیریت مصدومان ترومایی در کشور و همچنین نظام کنترل آسیب و خسارت بدنی که یک جراحی خاص محسوب می‌شود و در کوتاه‌ترین زمان بعد از بروز تروما کاربرد دارد، قادر خواهیم بود که بسیاری از موارد مرگ و میر را مدیریت کنیم.

وی یادآور شد: موضوع "جراحی کنترل خسارت" عنوان پانل علمی در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران است که بحث مبسوطی در آن ارائه خواهم کرد.

پناهی گفت: موضوع جراحی کنترل خسارت در خصوص بیمارستان‌های کوچکی که ابزارهای پیشرفته رسیدگی به فرد تروما دیده و تجهیزات پیچیده جراحی و کمک درمانی را ندارند، مطرح است. این مراکز بیمارستانی بخش مراقبت‌های ویژه و تجهیزات مناسب برای جراحی فرد ترومایی ندارند ولی با نهادینه کردن"نظام جراحی کنترل خسارت" قادر خواهند بود با ابزارهای موجود وضعیت مصدوم را پایدار کرده و در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به انتقال آنان به مراکز درمانی مجهزتر و نزدیک‌تر اقدام کنند.

وی با بیان اینکه خونریزی‌های داخلی عامل مهمی در تروما، سوانح و آسیب‌ها محسوب می‌شود، افزود: پایه و اساس موضوع "جراحی کنترل خسارت" همین مدیریت خونریزی داخلی و انجام اقدامات حیاتی و ضروری برای مصدومان است.

پناهی گفت: متأسفانه به دلیل نامناسب بودن توزیع نیروی انسانی کارآمد پزشکی و متخصص در سراسر کشور، همچنین ناتوانی در تأمین معیشت جامعه پزشکی مستقر در مناطق دوردست شاهد فقدان این مراکز درمانی نسبت به نیروی پزشکی تخصصی هستیم.

عضو هیأت مدیره جامعه جراحان ایران ادامه داد: پزشک مستقر در مناطق دورافتاده و کم برخوردار به دلیل پایین بودن تعرفه و حق الزحمه خود، نبود امکانات رفاهی لازم، همچنین نا توانی در تأمین هزینه‌های ایاب و ذهاب و زندگی، دچار مشکلات جدی می‌شود و همین نکته باعث کم رونق شدن استقبال برای خدمت در مناطق نیازمند خواهد شد.

وی گفت: الان حدود ۴۷۰۰ جراح عمومی در کشور داریم که به نظر می‌رسد اگر توزیع آنان مناسب باشد و تجهیزات کافی نیز در اختیار داشته باشیم، پاسخگوی نیاز مردم خواهیم بود.

پناهی افزود: اگر به رفع معضل معیشت و اقتصادی جامعه پزشکی رسیدگی نشود از تمایل‌ها به خدمت کاسته خواهد شد و در نتیجه پیامدهای زیانبار و ناگوار آن به ضرر جان و سلامت مردم کشورمان تمام می‌شود.

کد خبر 6099735 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • هویت‌سازی برای آینده دانش‌آموزان در دستور آموزش و پرورش است
  • تبعات عدم توجه به مشکلات پزشکان در مناطق دورافتاده کشور
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • راه اندازی ۴۳۵ صندوق قرض الحسنه اشتغالزایی در البرز
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • درخشش گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در کشور
  • 6100 نفر در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم آذربایجان‌غربی اعزام شدند
  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • گروه‌های جهادی ۱۸۰ برنامه در شاهرود اجرا می‌کنند
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته