Web Analytics Made Easy - Statcounter

باقری‌مقدم با اشاره به تاکید دولت سیزدهم بر ایفای نقش نخبگان در تحولات مدیریتی کشور گفت: لازم است، اهمیت استفاده از توان و ظرفیت نخبگان در بدنه مدیریتی کشور، توسط افراد تاثیرگذار در جامعه تبیین و مورد تاکید قرار گیرد.

به گزارش  خبرنگار خبرگزاری برنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ ناصر باقری مقدم قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در دیدار با آیت الله محمدرضا ناصری نماینده ولی فقیه در استان یزد با اشاره به تاکید دولت سیزدهم بر ایفای نقش نخبگان در تحولات مدیریتی کشور و اهتمام رییس جمهور به موضوع نخبگی و بهره‌مندی از توان نخبگان و ماموریت‌های بنیاد ملی نخبگان گفت: در استان نخبه خیز یزد، انسجام مدیریتی خوبی میان مدیریت ارشد، دستگاه های اجرایی و بنیاد نخبگان استان وجود دارد اما لازم است، ضرورت استفاده از توان و ظرفیت نخبگان در بدنه مدیریتی کشور، توسط افراد تاثیرگذار در جامعه تبیین و مورد تاکید قرار گیرد که نمایندگان محترم ولی فقیه در استان‎ها نقش بی بدیلی در این خصوص دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سپس به لزوم تقویت حس مسئولیت پذیری و تعهد به استان و کشور در نخبگان اشاره کرد و گفت: استان یزد استعدادهای زیادی دارد که امیدواریم با تقویت زیرساخت‌ها و امکانات بومی و افزایش حس مسئولیت‌پذیری در ایشان بر پایه هویت‌ ملی و اعتقادات مذهبی که همواره در میان نخبگان دیده می‌شود، شرایط حفظ و نگهداشت نخبگان بومی بیش از پیش فراهم شود و شاهد ایفای نقش آنها در تحقق اهداف استان و کشور باشیم.

وی در ادامه با اشاره برگزاری نشست‌های متعدد با مدیران استان یزد در راستای تحقق اهداف مورد نظر در استان گفت: در نشست‌های برگزار شده موضوعات مختلفی از جمله بورسیه دانشجویان در صنعت، مسئله سربازی نخبگان و مستعدان برتر مورد بررسی قرار گرفته که در این باره اقدامات لازم با همکاری صنعت و دانشگاه انجام می‌شود.

باقری‌مقدم اظهار داشت: همچنین در زمینه مسکن نخبگان مقرر شد با همکاری دانشگاه‌های استان، زمین لازم برای ساخت مسکن در اختیار بنیاد ملی نخبگان قرار گیرد و پس از آن با استفاده از تسهیلات و اعتبارات دولتی روند اجرایی این امر توسط بنیاد آغاز شود.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به آئین نامه جذب نیروی انسانی نخبه و مستعد برتر در دستگاه‌های اجرایی کشور نیز گفت: در خصوص اشتغال نخبگان نیز با توجه به مجوز اخذ شده از دولت برای اشتغال و جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی و در بدنه مدیریتی و کارشناسی دولت، به صورت جدی روند اجرایی آغاز شده و اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نخبگان بنیاد ملی نخبگان هویت ملی دولت سیزدهم نماینده ولی فقیه در استان یزد بورسیه دانشجویان سربازی نخبگان آیت الله محمدرضا ناصری اعتقادات مذهبی نخبگان بومی بنیاد ملی نخبگان مدیریتی کشور ایفای نقش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۳۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور از ایجاد ۲.۵ میلیون شغل و کاهش ۱.۵درصدی نرخ بیکاری از آغاز دولت سیزدهم تاکنون خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم،مهارت و فناوری یکی از عامل های اصلی رشد و توسعه ی اقتصادی پایدار در کشورها به شمار می رود. به همین منظور آموزش های فنی و حرفه ای، نقش مهمی را در افزایش اشتغال مولد، بهبود فضای کسب و کار، استفاده ی بهینه از فرصت ها و افزایش کارایی اقتصاد مقاومتی در درون جامعه بر عهده دارد. بر این پایه سازمان بین المللی کار(I.L.O) آموزش های مهارتی را به عنوان یکی از پایه های اساسی فعالیت خویش قرار داده است و همواره آن را به دیگر کشورها توصیه می کند.

جوانان با فراگیری مهارت های فنی و حرفه ای در واقع نیروی خلاقیت و کاربردی خود را در یک فضای رقابتی در مسیر خدمت به مردم به کار می گیرند. این آموزش های مهارتی زمینه ساز ایجاد حرفه های با ثبات است و از پدید آمدن شغل های کاذب و ناپایدار که توسعه ی همه جانبه ی کشور را هدف قرار می دهد و سبب آسیب های مختلف اجتماعی می شود، جلوگیری به عمل می آورد.

مهرداد عظیمی، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با ارائه مهمترین خدمات و اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال گذشته، اظهار کرد: امسال در راستای تحقق شعار سال و کمک به صنعت و اقتصاد، ظرفیت مراکز جوار کارگاهی 50 درصد افزایش خواهد یافت.

وی از رشد 33 درصدی حوزه آموزش های فنی و حرفه‌ای و 38 درصدی سنجش صلاحیت حرفه ای در سال گذشته خبر داد و افزود: پارسال واگذاری امر آموزش های فنی و حرفه‌ای به بخش خصوصی هزار و 140 درصد افزایش یافت.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: سال گذشته در حوزه کاهش نرخ بیکاری اتفاق قابل توجهی افتاد و یکی از وعده های دولت در حوزه اشتغال محقق شد، ضمن اینکه صدمات حین کار در سال گذشته 14درصد کاهش یافت.

عظیمی بیان کرد:  یکی از این ظرفیت‌ها، سرمایه نیروی انسانی است و یکی از ماموریت‌های دستگاه‌ها به ویژه رسانه‌ها، معرفی درست توانمندی‌های استان ها است.

رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور، کارگران را مجاهدان عرصه اقتصادی دانست و یادآور شد: هرچه قدر بخش خصوصی را تقویت و شرایطی را فراهم کنیم و مردم امور اقتصادی را دست بگیرند، موفقیت بیشتری خواهیم داشت.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • هاشمی: طرح آمایش سرزمینی، ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • طرح آمایش سرزمین ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • تاکید استاندار بر کمک دولت به تسریع در تکمیل طرح‌های راهبردی گلستان
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد